Méhviasz pikkelysömör

Psoratinex (korábban Dr. Michael’s) termékcsalád

Több tudományos kísérlet során megállapították, hogy a psoriázis, vagy pikkelysömör tünetei jóval enyhébbek lesznek, ha mézes pakolást alkalmaznak az érintett felületre, mivel csökken a bőrgyulladás, a pirosodás mértékét, nem terjed tovább más testrészekre, nem hámlik és nem is viszket.

pikkelysömör gyógyszerpótlás

A pikkelysömör nem ragályos betegség, mint ahogyan azt sokan gondolnák, kialakulása inkább genetikai jellegű, azaz örökölni lehet. A méz azért jó erre a bőrbetegségre, mert gyulladáscsökkentő és antibakteriális méhviasz pikkelysömör tartalmaz, nyugtatja a bőrt, amit nem sok mesterségesen előállított gyógyszer és krém tud.

nagy élő pikkelysömör hivatalos honlapja

Egy ban a Complementary Therapies in Medicine nevű szaklapban megjelent cikk szerint a pikkelysömör ellen remek természetes, gyógykrém készíthető méz, olíva olaj, méhviasz, és parafin összekeveréséből. A bőrbetegségben szenvedők méhviasz pikkelysömör pikkelysömör százaléka méhviasz pikkelysömör be javulásról a kence használatát követően.

a leghatkonyabb gygynvnyek pikkelysömörhöz

Emellett fontos kiemelni, hogy a pikkelysömörben szenvedőknek pótolniuk kell az Omega méhviasz pikkelysömör és 6 zsírsavakat, valamint a D-vitamint, ezért érdemes sok uborkát, sütőtököt, görögdinnyét, és halat fogyasztaniuk. Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz!

Olvassa el is