Betöltés...
 
toggle-left
toggle-right
Felkészülünk A 2004-s Nagy Naptárváltásra

13 Hónapos Holdnaptár öntanulási program

Premissza: Jelentsük ki az Idők Végét, és lépjünk a Félelemből Szeretetre úgy, hogy Naptárat Váltunk!

  • A 13 Hónapos Holdnaptár használata konkrét lépés a félelemből a szeretetbe, a káoszból a harmóniába, a háborúból a békébe. Az idők végezete a régi, erőszakot és megosztottságot erősítő kor végét jelenti, mely egy kiszámíthatatlan és rendszertelen kalendár használatából fakadt. A Béke Új Ideje, és Harmónia emelkednek fényként az új folyamatos Naptárral, mely az Örökkévalóság tükre. Több mint 150 éve késleltetjük ezt a váltást. Mostanra ám közeledik már a kör bezáródása.

  • A kör bezáródása azt jelzi, hogy az emberi tudatosság visszatér a napgyűrűbe azzal, hogy méréshez a megfelelő sztenderdet használjuk. Mert attól függetlenül, hogy az emberek tudomást vesznek róla vagy sem, a föld egy év alatt kerüli meg a napot, s ezzel leírja a nap körül a napgyűrűje pályáját. A 13 hónapos, egyenként 28 napos holdnaptár egyéni használatával ez a napgyűrű válik tudatossá. S ezért, amint ezt a az egyszerű váltást meglépjük, és a tizenhárom hónapos holdnaptárat használjuk életünkben, így ezzel egy év alatt a keringő föld nap körüli ritmusával megfelelően egybeáll a tudatunk. Ez fokozott figyelmességet és tudatosságot jelent mindannyiunk számára, olyan emberi minőségeket, amelyeket eddig korábban nem is tapasztalhattunk.

  • A TörtÉnElem kezdetekor Babilónia és a Sumérok a Közép-Keleten felhagytak a nap gyűrűjére való figyelemmel, s azt lecserélték a szinodikus hold ciklusra, melynek semmi köze nincs a nap körüli földpálya gyűrűjéhez. Amikor az Új Világot elfoglalták, a Babilóniaik megsemmisítettek minden tudást, mely a napgyűrű ismeretéről szólt. S ezzel, hogy megsemmisítették ezt a tudást, egyben elvágták a kozmikus világlátásunk gyökereit is - ez az eredete és oka a mostani kalendár leváltásának, s a kör bezáródásának. Érdemes azt is látni, hogy a maja kultúra időszámítási ismereteinek eltörlését a vatikáni naptárreform tetőzte 1582-ben, amikor Gergely pápa bevezette azt a Naptárat, amit ma is használunk (erről a bizonyos Gergely féle kalendárreformról hasonlóan érdekes témában a Kitalált középkor honlapján olvashatsz bővebben).

  • A 13 Hónapos/28-napos Holdnaptár mentsvár a Föld anyabolygónknak, mert kozmikus törvények szerint alakítja azt a ritmust, mely megfelel a napi frekvenciáknak. Ehhez a napi frekvenciákhoz igazodva erősödik tudatosságunk - mert ez egy evolúciós út választó.


Létrehozta ang. Legutóbbi módosítás: Péntek 24 Október, 2003 21:24:45 CEST admin által.