Betöltés...
 
toggle-left
toggle-right

A Nap 20 napos energia ciklusa

A Dreamspell Naptár 20 törzse (szoláris ciklusa)

1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő 7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró 14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

A fenti ábra címe "A Dreamspell Naptár 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Naptár jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.

Guarda e passa - "Nézd meg és lépj tovább"

Forrás: http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

A Fogadós gazdája a Göncölszekér Fogadó honlapjának.link


Kiadó: Tzolkin Corporation

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

Minden jog fenntartva.

Tüköroldal (volt) - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.
Létrehozta ang. Legutóbbi módosítás: Hétfő 20 Szeptember, 2004 21:21:48 CEST admin által.