Betöltés...
 
toggle-left
toggle-right
A 0.0 HUNAB KU (A szökőnap)
menu-extra

Hunab Ku

Image A 0.0 HUNAB KUlink

(A szökőnap)link

Valum Votan, a ciklus lezárója magyarázata.


A 13 holdhónap x 28 napos naptár a tökéletesen harmonikus és a szinkronikus rendet tükrözi. A negyedik dimenzió valóságát, valamint az időciklusokat meghatározó kromatikák és a harmóniák tökélyét a maga tisztaságában közvetíti. Abszolút összhangban áll a magasabb dimenziók valóságával.

Ennek megfelelően a 13 holdhónap x 28 napos rendszere nem ismeri el február 29 –ét, különben a naptár már nem a fent leírt naptár lenne, vagyis nem csengne egybe a magasabb dimenziók ciklusaival.

Mindazonáltal nevezhetjük február 29 –ét 0.0 Hunab Ku –nak. Négyévente, pontosan a Galakikus holdhónap 22. és 23. napjai között esedékes, azonban mivel nem tartozik se galaktikus körbe (Álomvarázs), sem valamely holdhónapba, vagy hétbe, ráadáskénti Időn Kívüli Napként kezelhetjük. Innen a 0.0 Hunab Ku elnevezés. Spirituális szempontból igen különleges nap ez. A Hunab Ku egyszerre jelenti a galaxis középpontját és a legmagasságosabb Teremtőt, azaz a Mozgás és a Mérték megadóját.

A Telektonon értelmében a holdhónap 22. napja a Kocka Útjának 16. napjának felel meg, a 23. pedig a Tájékzódás Tornyában telik. Ez azt jelenti, hogy minden negyedik évben a Törvény Kockája Útjáról a Tájékozódás Tornyába történő átlépéskor plusz egy napot tölthetünk a Hunab Ku transzcendes rendjében, a galaktikus teremtés mátrixa központjában. Sőt, a 00. Hunab Ku varázsa tovább teljesül azzal, hogy az Álomvarázsban a Majom (a mágia ereje) és az Ember (a szabad akarat ereje) közé esik.

A 00. Hunab Ku idén pontosan a 11 (spektrális) Majom és a 12 (kristályos) Ember között lesz. Akik értik az Álomvarázst,tudni fogják, hogyan forgassák meg a spektrális időt ezen a különleges napon és a galaktikus teremtés mátrixából visszatérve hogyan idézzék meg a Kristályos Embert a Tájékozódás Tornyában a galaktikus holdhónap 23. napján.

Minthogy a 00. Hunab Ku a galaktikus teremtés mátrixának központjában van, ezen a napon megnyílik egy dimenziók közötti egyenes átjáró és orákuluma a mátrix idősejt része lesz.

A 0.0 Hunab Ku (zöld, mint a középső Kin) első őrszeme, azaz analógja a Sárga Nap, második őrszeme, vagyis vezető energiája a Vörös Föld, a harmadik őrszeme, ill. antipodális ereje a Fehér Tükör , végül a negyedik őrszeme, vagyis okkult partnere pedig a Kék Vihar. Mindegyik tónusa 0.0, mert interdimenzionális idő transzcendens csatornáját jelöli.

A Hunab Ku pecsétje maga a már ismert Hunab Ku szimbólum.

Mindazok, akik ez év 00. Hunab Ku nap délelőttjén születtek, a Spektrális Majom, akik meg délután, azok a Kristályos Ember energiáját testesítik meg.
Létrehozta ang. Legutóbbi módosítás: Hétfő 25 Február, 2008 22:38:40 CET ang által.